dimecres, 5 d’octubre del 2011

NAMLO



clica la imatge i et portarà a la seva web
Al febrer es va cel.lebrar el III Sopar Solidari Dhuskun- Dominiques. Sota el lema "Per una aula plena de somnis" vam col.laborar amb la nostra escola agermanada per posar en marxa una nursery school (aula d´infantil). El somni es va fer realitat i aqui us adjunto unes fotos que acabo de rebre.  No tinc paraules per agrair la vostra generositat. Les imatges parlen per si mateixes.Les taules i cadires es van comprar gràcies a la nostra aportació i encara va sobrar per comprar joguines.


Aquest proper diumenge dia 9 d´octubre, es farà  un acte d´agermanament entre l´escola Núria Morer i Pi de Planoles i l´escola de Sabhung al Nepal. Presentarem oficialment l´ong ,i exposarem el material didàctic que els alumnes de Dominiques van realitzar a les classes d´anglès el curs 2010-2011


L´Empar i la Loli estan preparant  una "capsa viatgera" on hi hauran escrits, dibuixos, llibres, fotos.. dels nens de Dhuskun. La idea es que vagi viatjant per les classes i d´ aquesta manera tots els alumnes puguin disfrutar del material fet pels seus nous amics del Nepal.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada