dimarts, 30 de novembre del 2010

Mauricio


. M'ha sobtat la notícia que em va dir en Mauricio :
- Profe, me'n vaig a viure a Astúries....
Bé en Mauricio sempre ha tingut amb mi una relació amigable ,n'hi ha d'altres que tenen més vergonya i els hi costa relacionar-se amb el seu mestre, i d'altres que són massa actius a l'aula, cosa que fa que la relació mestre-alumne sigui una mica enrabassada.

En Mauricio sempre ben pentinadet i amb les seves ulleres , amb un tema de conversa per no passar inadvertit. Ja l'havia vist amb la responsabilitat d'encarregar-se de la seva germana petita, altres anys. A principi de curs va dir-me que amb la seva mare havien quedat que aquest any "apretaria", que no podia tornar a repetir curs.

Estic segur que les noves tecnologies faran que la relació que has fet amb els teus companys i companyes i amb mi mateix no es perdi.

No sabia com despedir-te  i he pensat en posar aquest video: "un any en quaranta segons". Per mi visualitza el temps i els canvis. Tu que vas venir del continent americà , que vas adaptar-te i has après la nostra llengua, que has viscut a la nostra ciutat Tarragona i has cursat els teus estudis a la nostra escola : les dominiques, tu simbolitzes aquest paisatge ,on nosaltres també en formem part .Passa el temps i les coses canvien, però nosaltres no estem lligats a la terra i podem sortir-ne i canviar d'escenari, malgrat el pas del temps.

Mauricio bona sort !!!   del teu tutor en CESC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada